Autokrasser actief

Foto’s – Al wekenlang worden weet iemand ongezien in de omgeving van Beekpoort auto’s te bekrassen. Deze ‘autokrasser’ heeft al voor duizenden euro’s schade aangericht.

Als sinds februari worden er auto’s bekrast in de omgeving van de Poort van Limburg en de voormalige tennishal. Begin dit jaar leek het eenmalig incident te gaan, maar nu blijkt dat al tientallen mensen slachtoffer zijn geworden. Afgelopen week was het weer zover en de buurtbewoners zijn het spuugzat. Het maakt niet uit wat voor soort auto of welke kleur. Zowel oude als nieuwe auto’s moeten het ontgelden.

De politie en de parkeerbeheerder van de gemeente Weert zijn in kennis gesteld. Ze kunnen echter weinig doen, want er is geen daderprofiel. De autokrasser weet keer op keer ongezien zijn slag te slaan, zo ook afgelopen dinsdag tussen 12.00 en 14.00 uur. Het enige wat de politie kan doen is extra surveilleren in de hoop de dader op heterdaad te betrappen.

Buurtbewoners zijn furieus willen via WdG andere Weertenaren om hulp vragen zodat de dader gepakt wordt. Zie je een verdachte situatie of heb je meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Betrap je de autokrasser op heterdaad, bel dan 112.

Bekijk wat foto’s van de aangerichte schade.