Infoavond PLUSparkeren

Vanwege het succes van de instructieavond vorige week over de nieuwe manieren van betaald parkeren, is er aanstaande donderdag 25 juni van 18.00 tot ca. 19.30 uur wederom een inloopavond. De gemeente Weert helpt mensen bij de aanvraag of registratie van hun Weerterlandpas, het downloaden van een parkeerapp etc. Een PLUSparkeren promotieteam is aanwezig om instructies te geven. De avond vorige week was goed bezocht en mensen waardeerden de service.

Als men de Weerterlandpas ter plekke wilt registeren, is het handig om de volgende zaken en gegevens bij de hand te hebben: Weerterlandpas, kenteken, (mobiel) telefoonnummer, e-mailadres, IBAN nummer van betaalrekening (i.v.m. automatische incasso bij achteraf betaald parkeren).

Wethouder Frans van Eersel: “Als je eenmaal weet hoe het werkt, is het parkeren met een app of een pasje super eenvoudig. We helpen mensen graag om ze uit te leggen hoe het werkt, mensen kiezen zelf de gewenste aanbieder, we kunnen samen aan de computer een pas registeren en lopen desgewenst ook mee naar een parkeerautomaat om in de praktijk uitleg te geven. Of je nu jong of oud bent, iets nieuws moet je je toch even eigen maken.”

Modern betaald parkeren in Weert
Bezoekers van Weert kunnen sinds 2 mei op tal van nieuwe manieren betalen voor het parkeren in Weert. Er blijkt veel animo voor de moderne betaalmogelijkheden. Bezoekers hebben de keuze uit betalen met een bezoekerspas, Weerterlandpas, PIN-pas, contant of via de mobiele telefoon (Stadsparkeren, Parkmobile, Yellowbrick, SMS-parking en Park-line). Meer informatie en veel gestelde vragen en antwoorden kunt u ook vinden op www.parkerenweert.nl.