Het Weerter Mannenkoor en Het College kunnen samen terug kijken op een fantastisch voorjaarsconcert “WMK op College Tour 2015”. Die samenwerking tussen jong en oud en de grote variatie binnen het programma is volgens beide organisatoren, de muzikanten en het publiek goed bevallen en smaakt naar meer.

Het koor kiest bewust voor samenwerking met andere partijen en richt zich meer dan in het verleden op de regio Cranenbroek – Weert – Nederweert. Daarbij zoekt men op bijzondere sfeervolle locaties het publiek op. Het Weerter Mannenkoor is tijdens de evenementen op zoek naar enthousiaste mannen in de leeftijdscategorie tussen de 35 tot 65 jaar, die de passie voor het maken van muziek willen delen. Meer informatie is op te vragen via: [email protected]

Om bovengenoemde redenen heeft het Weerter Mannenkoor de handschoen opgepakt, toen begin dit jaar de kans ontstond om in het openluchttheater in Weert, de Lichtenberg Experience 2015 te gaan organiseren. De organisatie binnen het Weerter Mannenkoor voor dit evenement gaat de gehele zomer door, zodat er op zondagmiddag 13 september een prachtig, feestelijk programma met zeer gevarieerde muziek- en dansgezelschappen kan worden gebracht wat klinkt als een klok.

Keerzijde van de medaille is, dat een dergelijk succesvol evenement voor het Weerter Mannenkoor veel kosten met zich meebrengt. Je kan het koor financieel helpen op een manier, waarbij je zelf veel (lees)plezier beleeft. In de periode juni tot en met september 2015 is er een zomeractie in de 2de hands boeken- en audiowinkel van het Weerter Mannenkoor in de Wilhelminastraat 54 met de slagzin: 3 halen = 2 betalen.

Sla dus jouw slag om nog even enkele thrillers, romans of kinderboeken mee te nemen op vakantie! De 2de hands boeken- en platenwinkel is op woensdagmiddag geopend van 13.00 uur – 17.00 uur en op zaterdagmiddag geopend van 10.00 uur – 16.00 uur. De beheerder Toon Koppen en de vele vrijwilligers van onze winkel staan klaar om je te helpen.

Door de aankopen uit de Mannenkoort-winkel maak je het mogelijk, dat het openluchttheater de Lichtenberg in 2015 weer kan worden gebruikt, waarvoor het destijds gebouwd is. Een fantastische ontmoetingsplaats en podium voor jong en oud.

Weerter Mannenkoor – meer dan zingen alleen. Informatie: www.weertermannenkoor.nl