Sportieve ouderavond

Foto’s – Vrijdag vond bij de Buitenschoolse Opvang Waterval een bijzondere ouderavond plaats. Niet echt bijzonder zou je zeggen. Maar in plaats van gesprekken voeren stond de avond in het teken van beweging. Een leuke gelegenheid voor onze fotograaf als ‘tussendoortje’ op WdG.

De ouders en kinderen vormden samen teams en gingen de strijd met elkaar aan. Niet iets wat je zou verwachten op een ouderavond, maar wel een andere manier om elkaar te leren kennen. De ouders moesten aan de bak en flink wat inspanningen leveren. Het waren uiteindelijk wel de kinderen met de langste adem. Het spel en teamwork zorgde dat ouders en kinderen op een andere manier in contact kwamen. Een opsteker voor, zoals men zo mooi zegt, de sociale cohesie.

Nadien werd er afscheid genomen van een tweetal begeleiders en werden ze verrast met enkele creatieve creaties van de kinderen.

Bekijk een sfeerimpressie:

Heb je ook een ‘tussendoortje’ voor onze fotograaf? Dan mag je contact opnemen via WhatsApp: 06 27 3 555 47 of via SnapChat (weertdegekste). Als de gelegenheid er is komt hij langs.