Foto’s – De politie is afgelopen vrijdagavond twee keer in actie moeten komen vanwege fietsendiefstal.

Omstreeks 20.30 uur werd een man in de binnenstad aangehouden die een gestolen fiets bij zich had. De fiets bleek gisteren te zijn gestolen. Omstreeks 22.00 uur werd een fietsendief bij het NS-station betrapt door een getuige. Ook deze fietsendief werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De rechtmatige eigenaren kunnen hun fiets weer snel terug verwachten. De politie maakt proces verbaal op tegen de verdachten. Het tv-programma “Blik op de Weg” draait vandaag mee met de politie van Weert. Zij hebben opnames gemaakt welke in het komend najaar worden uitgezonden.

3 REACTIES

  1. Afhakken die handen van die dieven!…terug naar de middeleeuwen.En laat dat ook maar zien op weg misbruikers.
    Je durft tegenwoordig nog niet meer met je fiets naar de stad,bang dat ie gejat wordt.Ze kunnen niks meer laten staan.

  2. Ik hoop alleen maar dat die echt een flinke straf krijgt en niet een geldboete van +/- €200,- en dat ze zijn computer in beslag nemen om te zien of hij via o.a. marktplaats meer gestolen fietsen heeft verkocht en/of aangeboden. Dat moet toch te doen zijn!

    En wat mij mooi lijkt is dat je al die types die zich dusdanig misdragen hebben in een rijtje tijdens de laatste zondag van de maand (koopzondag) door de binnenstad laat lopen met een bord met daarop wat ze gedaan hebben. Das denk ik een reden om het een volgende keer niet te doen…

Comments are closed.