Autodief op de vlucht

Foto’s/video – De politie is momenteel op zoek naar een gevluchte autodief.

De autodief werd vanochtend onderschept door de politie van Cranendonck. De achtervolging werd ingezet waarbij de verdachte in de gestolen auto er vandoor ging, hierbij ramde hij een politieauto. De verdachte wist te ontkomen. De poilitie wist de auto te traceren, maar de verdachte was gevlucht.

De politie van Cranendonck en Weert zochten gezamenlijk naar de man in de omgeving van de Werkmansweg en Geuzendijk. Alles werd uitgekamd, van beek tot stal. Hierbij werden ook twee politiehonden en een helikopter ingezet. De man is waarschijnlijk het bos van de Weerter- Budelerbergen ingevlucht. Het gaat om een man met een ‘dik hoofd’. Nadere details zijn nog niet bekend.

Video via Youtube:
https://youtu.be/LvAA2gUjZbs