De eerste vrijdag van juli is het braderie in Weert, een traditie! In de binnenstad is er van alles te beleven, maar de ondernemers van winkelstraat de Maaspoort hebben wederom de handen in elkaar geslagen en leuk programma georganiseerd, voor jong en oud. Vanaf 11.00 wordt het winkelend publiek getrakteerd op allerhande attracties en entertainment, zo meldt WinkelstadWeert.nl

Voor de jongste jeugd komt Clown Desalles. De stoere binken kunnen zich uitleven bij de Klimtoren van Bob’s Adventure of op de stormbaan tussen Bakkerij Korsten en Rob Smeets in. De 4 voeter heeft speciale uilen waar men mee op de foto kan en Jan Linders heeft een rad van fortuin. Onder het genot van een drankje kan er genoten worden van de zangkunsten van Math van Veldhoven, op de hoek bij café Vino’s Place. De andere ondernemers zijn uiteraard ook vertegenwoordigd.

Na een geslaagde eerste editie vorig jaar tijdens de braderie, vindt er vrijdag 3 juli wederom een beachparty plaats op het parkeerterrein bij de Action. Hoofdorganisator Archie, van restaurant Caribé, slaat de handen ineen met Mengelmoes om de parkeerplaats om te toveren tot een tropisch strand; overal komt zand te liggen. Braziliaanse dames zorgen voor de cocktails, het eten komt van de barbecue én om het helemaal af te maken is er ook een selfie-wand.

De beachparty begint om 16.00 uur en er draaien verschillende dj’s. Tot 22.30 uur nemen: Nykro, Donny Dub, Rain Petit, Mitchel Kelly en Kruh plaats achter de draaitafels. De muziekstijlen doen deze dag de naam van de organisatie eer aan: het wordt een mengelmoes van allerlei dansbare stijlen: van 90’s hiphop tot house en van dancehall tot garage.

Dus doe je slippers aan, smeer je goed in, neem een goed humeur mee en doe een zonnebril op. De samenwerkende ondernemers ziet je graag op vrijdag 3 juli om 16.00 uur op het parkeerterrein bij de Action op de Maaspoort.