Broedplaats winactie

Prijsvraag – Op zaterdag 27 juni aanstaande staat Sportpark Boshoven in het teken van de tweede editie van Festival Broedplaats.

Met optredens van onder meer Sunday Sun, Lucas Hamming en When We Are Wild staan ook dit jaar weer opkomende acts uit het Nederlandse muziek circuit op het programma. Ook dit jaar is er weer een breed programma waarin voor ieder wat wils te vinden is. Met de band Sunday Sun – bekend van hun hit ‘I Call You Honey’ – heeft Festival Broedplaats ook dit jaar weer een gevestigde hoofdact gevonden. Ook hun nieuwe single ‘Come On Down’ werd lovend ontvangen door de pers, en was onlangs nog WeertFM ‘hit tip’.

Een andere bekende naam is Lucas Hamming. De singer‐songwriter is voor de echte liefhebber natuurlijk al lang geen onbekende meer en herkent hem vast nog van zijn deelname aan ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’ in 2013. Samen met zijn fenomenale band zal Lucas het podium bestormen om onder anderen zijn hits ‘Wood For The Trees’ en ‘Mojo Mischief’ ten gehore te brengen.

Ook de band When We Are Wild zal op zaterdag 27 juni op het Broedplaats podium te vinden zijn. Nadat zijn single ‘Scuse Me’ in 2013 3FM ‘mega hit’ was, werd het even stil rondom de band, maar vorig jaar was daar dan de hit: Samen met Nicky Romero brachten ze ‘Let Me Feel’ uit, welke uitgroeide tot een internationale festival klapper.

De programmering van Festival Broedplaats wordt compleet gemaakt door F, The Anaesthetics en Hunting Robin. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, Bob ’n Bjorn’s Wild at Heart BBQ & Catering brengt je het water in de mond met hun heerlijke beefburgers, pulled pork, steakhouse frietjes en gevulde/gepofte aardappels. Op sportpark Boshoven zullen vanaf 13.00u weer als van ouds muziekklanken klinken, al zal de muziek dit keer wat meer aansluiten bij een jongere doelgroep.

Met een frisse programmering, maar ook in de aankleding van het festival zelf, wordt er gemikt op een jeugdige doelgroep, maar natuurlijk is iedereen van harte welkom! De voorverkoop voor Festival Broedplaats is vanaf nu gestart via www.festival-­broedplaats.nl. Tickets kosten € 6,-­ in de voorverkoop en € 10,-­ aan de dag kassa.

Win kaarten voor backstage concerten van:
– When We Are Wild
– F
– Lucas Hamming

Bij welk backstage concert zou je graag aanwezig willen zijn? Stuur een e-mail naar een van de onderstaande mailadressen. Kies het adres van jouw favoriete artiest. Laat in de mail even weten waarom je er graag bij wil zijn. De organisatie zal vervolgens de winnaars uitloten en hen infomeren.
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Per backstage concert mag WdG 2 x 2 kaarten verloten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door WeertFM. Natuurlijk krijg je ook gratis toegang tot het festivalterrein. De actie duurt t/m deze tekst is verdwenen.

Veel succes en plezier komende zaterdag!