Wat aanvankelijk onmogelijk leek, lukt met Opvang Nieuwe Stijl en Stichting Verbreding Basisschool Altweerterheide wel. Namelijk het opstarten van een kindcentrum in Altweerterheide.

Per 31 augustus opent BSO De Parel haar deuren als onderdeel van het nieuw te vormen Kind Centrum Altweerterheide. Anneke Pellemans zal dan als zelfstandig ondernemer de BSO gaan beheren. Anneke heeft jarenlange ervaring in de kinderopvang. De Parel is vijf dagen per week voor en na schooltijd open om uw kind(eren) professioneel, kleinschalig en vertrouwd op te vangen. Ook in de vakantieweken blijft de BSO open.

Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Anneke Pellemans via email: [email protected] of via 0644570430.Informatie over BSO De Parel is ook te vinden op: www.facebook.com/bsodeparel.

Daarnaast is PSZ Olleke Bolleke al 13 jaar een vertrouwde partner met een vaste kern aan professionele medewerkers. Overweeg je om jouw kind enkele dagen per week naar een peuterspeelzaal te brengen, neem dan contact op met Monique Ramaekers via email [email protected] of telefonisch 06-10793652