Avond4daagse

Na een eerste succesvolle editie van de avondvierdaagse in Leuken en Groenewoud in 2014 vindt in september van dit jaar de tweede editie van de avondvierdaagse plaats.

Dit keer slaan niet twee maar drie wijkraden de handen ineen in de organisatie van een Avondvierdaagse voor jong en oud! De wijkraden van Biest, Groenewoud en Leuken werken samen om er in 2015 nog een groter en mooier evenement van te maken dan vorig jaar.

Van 22 t/m 25 september kan jong en oud wandelen door de mooie wijken en buitengebieden. De wijkraden Biest, Groenewoud en Leuken organiseren een waar sportwandelfeest voor alle bewoners van Groenewoud, Leuken, Biest en daarbuiten. Vier avonden wandelen, zingen en plezier maken samen met je vrienden, sportclub of vereniging. Voor jong en oud. Met ruim 300.000 deelnemers in héél Nederland loop je de Avondvierdaagse nooit alleen.

Dit jaar 2 afstanden
Leer Leuken, Biest en Groenewoud en omgeving kennen, kom op plekjes waar je nog nooit bent geweest! Vier prachtige wandelingen op goed begaanbare wegen en paden. De buggy of rolstoel kan mee. Dit jaar hebben deelnemers de keuze om 5 km of 10 km per avond te lopen. Op Groenewoud vindt op vrijdag 25 september de feestelijke afsluiting plaats.

Medaille als beloning
Als je alle vier de avonden meedoet en de finish haalt, krijg je een medaille voor deze geweldige sportprestatie.

Meer informatie of aanmelden?
Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.a4dweert.nl en aanmelden kan tot 15 september 2015 op http://www.wijkraad-leuken.nl/avondvierdaagse/. De kosten per deelnemer zijn € 4,50.