De politie en de ambulancedienst zijn zaterdag rond 19.30 uur in actie moeten komen voor een incident op het NS-station in Weert.

Een medewerker van de NS had een vrouw hevig bloedend aangetroffen op de kop van het perron aan de zijde waar de stoptrein van/naar Eindhoven stopt. De vrouw maakte een verwarde indruk en bood licht verzet.

De politie trof de vrouw aan en heeft haar overgedragen aan het ambulancepersoneel, zo meldt de politie via Facebook. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis van Weert voor verdere behandeling. Over de toedracht is niet bekend gemaakt.

19 REACTIES

 1. Ligt het aan mij, of zie ik het aantal berichten in de media van “verwarde mensen” toenemen? Ben bang van niet. Helaas is er steeds minder plek in de maatschappij voor mensen waar “iets” mee is.

 2. Triest dat er vaak onzinnige niet van toepassing zijn de reacties geplaatst worden. De moderator kan dit toch verwijderen.

  Sterkte voor die mevrouw, hopelijk krijgt ze goede hulp aangeboden.

 3. hey pturnhoud
  maak je niet zo druk man jij hebt te veel zon gehad (jij poost hier ook niet met je gewonnen naam dus psssst )

  mis te dicht bij de molen gestaan

 4. Triest dat mensen die duidelijk wat ouder zijn (aan de naam uit hun echte alias te herleiden) altijd lopen te zeiken als er iemand een onschuldig grapje maakt! Vooral als hun eigen berichtjes altijd de zelfde zeurende/zeikende inhoud bevat…!

 5. Hier op wdg worden alleen maar onzinnige reacties gegeven, en u heeft blijkbaar geen humor.
  Het zou inderdaad beter zijn van weertdefekste om de reactie pagina af te schaffen. En alleen maar het nieuws te publiceren!…… Er hoeven geen reacties geschreven te worden, toch want dan komen er weer weder reacties , allemaal onzin

 6. Helemaal mee eens vet kejj van mij hoeven die reacties ook niet. Hoef ik me ook niet eraan te ergeren.En sommige mensen hebben inderdaad geen humor.

 7. Met moeite kan ik je post begrijpen. En dan mij betichten van teveel zon gehad hebben, hahaha.

  En ik post hier gewoon met mijn echte naam hoor. P staat voor Peter.

Comments are closed.