Foto’s – De braderie in de binnenstad van Weert. Vanwege het warme weer is het geen topdrukte, maar dat deert de aanwezige bezoekers niet. De sfeer is gemoedelijk en gezellig.

Diverse ondernemers hebben ingespeeld om het warme zomerweer. Een lekker voetenbadje of een sappige meloen, je komt van alles tegen op de braderie. Ook op het foodtruck-festival op het Sint Raphaelpad is het goed toeven. De grote monumentale bomen zorgden voor met hun schaduw voor een aangename zomertemperatuur. Ook op de terrasjes was het goed toeven met een verkoelend drankje en een emmer ijswater.

De braderie gaat vanavond nog door met veel muziek. Op de Oelemarkt, Markt, Maaspoort, het Sint Raphaelpad en de Hoogpoort vinden tal van muzikale optredens plaats. Geniet ook vanavond nog van de braderie, Met Ons In Weert.