Eindhovenseweg is dicht

De Eindhovenseweg tussen de turborotonde en snelweg A2 is vanaf heden t/m maandag 14.00u afgesloten voor het verkeer. Hierbij nogmaals een geheugensteuntje omdat men sinds afgelopen avond massaal aan het stunten is op de turborotonde. Ook denkt men ‘die afsluiting geldt niet voor mij’. Met die gedachten zul je alleen maar extra tijd kwijt zijn.

Net als vorig jaar vindt Bospop plaats vlakbij afrit 38 Weert Noord. Om het festival gezellig, maar vooral ook veilig te laten verlopen, worden er verkeersmaatregelen genomen. De omleidingen staan aangegeven met tijdelijke gele borden.

De Eindhovenseweg is afgesloten vanaf de Turborotonde richting de A2 van donderdag 9 juli 20.00 tot en met maandag 13 juli 14.00 uur. Ook de Hushoverweg tussen de Eindhovenseweg en de Rietstraat is afgesloten van donderdag 9 juli 20.00 tot en met maandag 13 juli 14.00 uur. Verder is de Eindhovenseweg vanaf de A2 tot aan de Turborotonde afgesloten van zaterdag- op zondagnacht en van zondag- op maandagnacht van 22.00 tot 2.00 uur. Overdag geldt hier een snelheidsbeperking van 50 km per uur. De overige knooppunten met de A2 blijven open.

Binnen het festivalgebied zijn de verschillende wegen afgesloten. Daarnaast gelden er parkeer- en stopverboden om routes vrij te houden voor hulpdiensten. Voor informatie over de bereikbaarheid van het festival kijk je op www.bospop.nl/route. Daar vind je bijvoorbeeld ook informatie over de pendelbussen.