Feest met Wir sind Spitze

Op zaterdag 12 september organiseert Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid een grandioze feestavond met als hoofdact de razend populaire Limburgse feestband Wir sind Spitze! Daarnaast staat de bekende Weerter zanger Ton Wolter op het programma als Tonny Sjordaan en Thorsten.

Deze feestavond vindt plaats in het Franciscus Huis Weert. De combinatie van deze unieke locatie en een fantastisch programma zorgt ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn om er een geweldig feest van te maken. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Voorverkoopadressen:
• Primera Wouters, Oranjeplein 231, Weert
• Café Aod Bosseve, Boshoverweg 33, Weert
• Café Jonas, Beemdenstraat 10, Weert,
• Café Tramhalt, Maasstraat 46, Weert,
• Bruna Gommans, Lambertushof 30, Nederweert
• Of stuur een e-mail naar [email protected]

Groot muziekweekend
Deze feestavond is onderdeel van het groot muziekweekend van Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid. Op vrijdag 11 september vindt de culinaire dinnershow Music meets Franciscus plaats en op zondag 13 september organiseert de harmonie het inmiddels traditionele Mantelzorgconcert.

De vereniging bestaat 70 jaar en viert dat met tal van activiteiten. Naast het groot muziekweekend maakte het orkest in mei een concertreis naar Frankrijk en op 13 december vindt er een groot reünieconcert plaats.