Mantelzorgconcert

Harmonie St Joseph Weert – Zuid en Punt Welzijn organiseren opnieuw het mantelzorgconcert. Aandacht voor mantelzorgers is in deze tijd erg belangrijk en mag niet vergeten worden. Dit muzikale verwenmoment geeft energie en waardering. Er af en toe even tussenuit kan helpen om de zorgtaken vol te kunnen houden.

Op zondag 13 september vindt voor het 4e jaar op rij het mantelzorgconcert plaats. Het wordt een bijzondere muzikale middag voor alle mantelzorgers uit de regio Weert. Dit jaar is gekozen voor een nieuwe locatie. In de unieke sfeer van het Franciscus Huis zal de harmonie samen met vele Weerter artiesten zorgen voor een programma wat de gevoelige snaar letterlijk en figuurlijk zal gaan raken. Het wordt een gevarieerde show met muziek met voor ieder wat wils. Van intieme luisterliedjes en klassiekers uit grote musicals, tot grote spektakelstukken en ‘gouwe ouwe’.

De muzikale invulling blijft natuurlijk nog geheim. Wel geeft de organisatie al een tipje van de sluier. Zo zijn werken talenten van eigen bodem als Michiel Hendriks, Marjos Metsemakers, Alisa Tuasuun, John Janssen en de meiden van Giocoso aan het programma mee. Het concert vindt plaats op zondag 13 september van 14:00 uur tot 17:00 uur. Aanmelden kan tot 7 september door te bellen naar 0495-697900 of een e-mail te sturen naar [email protected] Meld je snel aan, vol = vol.

Ben je zelf geen mantelzorger, maar ken je een mantelzorger die hier wel van zou houden? Dan kun je deze persoon aanmelden voor dit concert. Als mantelzorger mag je één introducé meenemen. Deze persoon hoeft geen mantelzorger te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een fijne middag beleven met de persoon waarvoor je zorgt of kom gezellig met een groep mensen die ook mantelzorger zijn.

Aanmelden kan ook via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/12sct_sRILHH9Ytn-fAwHa33-th19H324nvSn4SH6dzE/viewform