Op woensdag 26 augustus wordt de inmiddels tot traditie verheven Kinderbraderie in Weert weer georganiseerd. In de Hoogstraat en op de Oelemarkt krijgen kleine ondernemers de mogelijkheid hun waren te verkopen. Vanaf 09:00 uur mogen kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van volwassenen, hun plaatsje bemachtigen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

In 2015 presenteert de Kinderbraderie wederom speciaal kinderentertainment. Wat er precies komt houdt de organisatie nog even als verrassing. Daarnaast staat er net als elk jaar een groot springkussen.

Extra speciaal is dat dit jaar het KPN Kinderplein op de Nieuwe Markt tegelijkertijd georganiseerd wordt. De laatste in de serie van zes Kinderpleinen biedt ook weer diverse grote en kleine springkussens op het plein.

De Kinderbraderie wordt georganiseerd door winkeliersvereniging Centrum Weert Promotion. Al jaren staat de dag voor zowel kinderen als hun ouders bekend als een gezellige doorgaans zonovergoten dag en ieder jaar wordt het aantal bezoekers groter. Meer informatie over de activiteiten van Centrum Weert Promotion is te vinden op www.centrumweertpromotion.nl.