Zomers kinderplein

KPN presenteert met de samenwerkende onder- nemers van de Nieuwe Markt deze zomer de vierde editie van het grootste kinderspektakel van Weert, ditmaal onder de noemer KPN Kinderplein. Op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie, dit jaar 22 en 29 juli en 5, 12, 19 en 26 augustus 2015, toveren zij het plein om tot een echt springkussenparadijs.

De voorgaande edities waren een groot succes en dat herhaalt de Nieuwe Markt in Weert graag. Het KPN Kinderplein is een resultaat van een groep ondernemers die samen werken aan een gezellig en attractief plein. Dit jaar volgt daarbij de welkome ondersteuning van KPN.

Terwijl de ouders en begeleiders genieten van een smaakvol hapje of drankje op een van de terrassen kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Elke woensdag staan de vele springkussens en oud-Hollandse spelletjes opgesteld van 12:00 tot 18:00 uur. Er is een vrije entree, dus het evenement is voor iedereen toegankelijk.

https://www.facebook.com/pages/KPN-Kinderplein/1494116757546503?fref=ts