Foto’s – De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 15.10 uur gealarmeerd voor een incident in het bosgebied van de Weerter- en Budelerbergen.

Achter het vakantiepark was een meisje van een paard gevallen. Er werd direct groots gealarmeerd. De ambulancedienst, politie en de brandweer kwamen ter plaatse. Ook de OvD-G en een traumahelikopter werden opgeroepen.

Uiteindelijk wisten de ambulancebroeders en de politie het meisje in de ambulance te krijgen met een brancard. Het meisje is vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer kwam ter plaatse om een poort open te knippen zodat de ambulance snel weg kon. De OvD-G en traumahelikopter werden geannuleerd.

De brandweer kwam vast te zitten in het mulle zand. De knipschaar van de brandweer en twee brandweerlieden gingen naar de poort om deze te openen en zo kon de ambulance alsnog snel het bosgebied verlaten. Een tweede brandweerwagen werd ingezet om de andere brandweerwagen uit het mulle zand te halen, deze missie slaagde direct.

7 REACTIES

  1. Ze weten toch dat de 1e TAS in een bosgebied vastloopt in het zand? hahaha komisch maar alles komt weer goed.

  2. Hoop dat t goed gaat met t meisje! Maar wil even van de gelegenheid gebruik maken… Wil de dame die op boshoven met haar paard rond loopt ook de stront opruimen? Wij als honden bezitters ruimen alles op, maar steeds die paardestront waar wij met de auto doorheen moeten rijden… Kom dan terug even met een zak en schep en ruim t op..

  3. Helemaal mee eens, niet alleen rijden wij in onze straat (Boshoven) door deze stront met de auto, ook als we naar de auto lopen moeten we over de paardenstront heen springen ! Wij als hondenbezitter betalen hondenbelasting (en niet te zuinig) en krijgen een boete als we de hondenpoep niet opruimen !! Een paard hoort niet in een woonwijk/woonerf !! :noooo

Comments are closed.