Foto’s – Het NS-station in Weert is momenteel het tussentijdse eind-station voor reizigers op het traject Eindhoven – Weert – Roermond. De oorzaak is een seinstoring.

De NS heeft bussen ingezet om de gestrande reizigers te vervoeren, echter blijkt dat er te weinig bussen zijn. Het gevolg is dat honderden mensen moeten wachten op het Stationsplein in Weert. De politie werd gevraagd om een oogje in het zeil te houden.

Tot dusverre blijft het bij wat duw- en trekwerk tussen de reizigers, maar de politie hoeft niet in te grijpen. Het zijn vooral de medewerkers van de NS en de buschauffeurs die hun handen vol hebben.

Inmiddels zijn er wat meer bussen gearriveerd en neemt de chaos geleidelijk af.

Update 14.35u:
De seinstoring is verholpen, het treinverkeer wordt hervat.

2 REACTIES

  1. En mogen al die grote zware bussen over ons mooiste pleintje rijden? Als dat maar goed gaat en het mooie plein niet uit haar voegen barst met al die druk(te).
    :lol :lol :lol

  2. Dat wordt weer gezellig als vanaf eind volgende week 3 weken lang (4 weekenden) geen of beperkt treinverkeer richting Eindhoven gaat. Hopelijk hebben ze van die logistieke puinhoop van vorig jaar geleerd en worden de bussen niet meer een voor een volgeladen.

Comments are closed.