Fietshelers en dronklap

Update – De politie had het gisteren druk met aanhoudingen in Weert. Naast de mishandeling en bedreiging op het Kasteelplein werden er afgelopen 24 uur nog eens 3 personen aangehouden.

Gisteren omstreeks 19.30 uur betrapte de politie binnen 2 minuten twee mannen die ervan verdacht worden een fiets te hebben gestolen / heling van een fiets. De twee verdachten gingen afzonderlijk van elkaar te werk. De heren zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze zijn ingesloten.

Omstreeks 2.10 uur werd op de Dries een man aangehouden voor het rijden onder invloed. De man had teveel alcohol gedronken. De blaastest gaf 735 ugl aan. Dat betekende dat de bestuurder zijn rijbewijs mocht inleveren.

Update: vrijdagochtend werd op de Nassaulaan wederom een man aangehouden op verdenking van heling van een fiets.