WielerRonde Stramproy

Op zaterdag 22 augustus a.s. organiseert Toer- en Wielerclub Stramproy (TWC) door het centrum van Stramproy de jaarlijkse “Ronde van Stramproy”. Het programma is gevarieerd en bestaat uit enkele wielerwedstrijden onder auspiciën van de Nederlandse Wielersport Bond (NWB), het Open Kampioenschap van Stramproy en het Clubkampioenschap van TWC Stramproy. Wegens succes van afgelopen jaren is er wederom een spannende ploegentijdrit waarbij collega wielerverenigingen uit de regio zich onderling meten.

Inschrijven
Amateurs en Masters, die willen deelnemen aan deze officiële NWB-bondswedstrijd, kunnen zich aanmelden via de website www.nwb.nl. Geïnteresseerden voor het Open Kampioenschap die niet in het bezit mogen zijn van een wieler-licentie kunnen zich alvast inschrijven via de website www.twcstramproy.nl.

Bij de ploegentijdrit is geen sprake van vrije inschrijving. Alle ploegen die hieraan deel nemen zijn speciaal hiervoor uitgenodigd. Ook is het mogelijk op de dag zelf ter plekke nog in te schrijven.

Programma
15.30 Masters en Amateurs
17.30 Ploegentijdrit
18.00 Open Kampioenschap
19.00 Clubkampioenschap
20.00 Einde wedstrijden
21.30 Prijsuitreiking in restaurant Ut Opsjupperke

Kosten
Inschrijven voor het Open Kampioenschap kan bij Toer- en Wielerclub Stramproy. De inschrijfkosten hiervoor incl dagverzekering bedragen € 7,50.
Amateurs en Masters moeten zich rechtstreeks bij de NWB inschrijven.

Inlichtingen
Voor vragen bel met secretaris Ton Lemmen: 0495-562277 of stuur een e-mail naar [email protected]

Deze ronde van Stramproy wordt gesponsord door:
Rabobank, Janssen Tweewielers, gebrs Ament metaalbewerking, PH Koeriers, Weert Groep, Zuiderhuis-Isidorus, Smezo handelsonderneming, restaurant De Apostel, FysioActive, BioRacer, ResueMate en Ut Opsjupperke.