'Kassagraaier' op Facebook

Update – Een winkelier heeft op zijn Facebookpagina een foto geplaatst van een verdachte die gisteren in de kassalade zou hebben gegraaid.

De beroving vond gisteren plaats in de telefoonwinkel GMS Weert in de Van Berlostraat. Het graaien in de kassa zou zijn vastgelegd op video, zo meldt de winkelier. Een medewerkster ging vervolgens verhaal halen. Ze sprak de man aan en maakte snel een foto. De man ging er vervolgens rennend vandoor.

Ondanks een grote zoekactie van de politie en een Burgernetmelding heeft men nog geen dader(s) weten aan te houden. De winkel heeft daarop besloten om een foto van de verdachte op Facebook te zetten. Ze roepen op om mensen die de persoon kennen zich te melden bij de politie of bij de winkel.

https://www.facebook.com/pages/GSM-Weert/607416819358904?fref=ts

Update: MLA toont vrijdagavond videobeelden van het incident in het Weert Journaal.