2e editie ZombieRush

Na het grote succes van vorig jaar, wordt op 31 oktober a.s. voor de tweede keer ZombieRush georganiseerd. ZombieRush is een spectaculaire fun & obstacle run. Het concept komt uit de VS en is uniek in Nederland: sportief, maar ook erg spannend en leuk! Meedoen kan als loper of zombie. Als loper leg je een 5 of 10 kilometer parcours af met uitdagende hindernissen waaronder een 7 meter hoge klimtoren, hooibaalbergen en pikdonkere gangen. Overal loop je ‘bloeddorstige’ zombies tegen het lijf!

ZombieRush zal plaatsvinden in het bosgebied ‘de Vloeten’ bij Soerendonk (gemeente Cranendonck). Dit bosrijke gebied is het ideale decor voor de spannende tocht. “Meedoen kan als loper, maar je kan ook als Zombie deelnemen”, vertelt Harm de Laat, initiatiefnemer van ZombieRush. Als loper moet je proberen te ontkomen aan bloeddorstige zombies op het hindernissenparcours. Deelnemers beschikken over drie levens in de vorm van rode linten. Zombies hebben het op deze linten voorzien. Als je mee wilt doen als zombie zorgt de organisatie voor een zombie-makeover.

Als loper kun je kiezen voor het 5 of 10 kilometer parcours. Het 10 kilometer parcours is behalve langer ook zwaarder zodat dit ook doorgewinterde obstacle runners zal aanspreken. ZombieRush is een sportieve uitdaging én vooral een unieke ervaring.

De lokatie in Soerendonk is gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer (via station Maarheeze). Uiteraard is er ook gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid.

ZombieRush vindt plaats op zaterdag 31 oktober a.s. en duurt de gehele dag vanaf 12.00u. Wil je meedoen als loper of als Zombie? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar op: http://zombierush.nl/tickets. Toeschouwers zijn welkom vanaf 12.00u om het spektakel te komen bekijken. Durf jij het aan?