Auto uit de bocht

Foto’s – De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 21.09 uur gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de Diesterbaan.

Ter hoogte van huisnummer 35 was een auto uit de bocht gevlogen. De auto ramde een verkeersbord, schampte twee bomen en kwam vervolgens in de bosschage op z’n kop tot stilstand. Oplettende voorbijgangers zagen de auto langs de weg liggen en waarschuwde de hulpdiensten.

De brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijke technische bevrijding. De bestuurder wist uiteindelijk zelfstandig het voertuig te verlaten. De bestuurder had last van zijn nek. Een ambulance uit Brabant Zuid-Oost kwam ter plaatse. De ambulancebroeders hebben de man gestabiliseerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept door een berger.