Foto’s – De hulpdiensten zijn zondag- op maandagnacht omstreeks 4.10 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Ringbaan-Oost.

Ter hoogte van de rotonde bij de Edisonlaan (Kampershoek) had een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een personenauto was letterlijk over de rotonde gevlogen. Door nog onbekende oorzaak was de auto op de rotonde gereden waarna deze via de schuine zijkant werd gelanceerd. De auto sloeg over de kop en kwam aan de overzijde tegen een verkeersbord tot stilstand.

De bestuurster raakte gewond bij het ongeval. Zij kon op eigen kracht het beschadigde voertuig verlaten en is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is afgesleept door een berger.

11 REACTIES

 1. Komend vanaf de stoplichten, vreemd. Andersom kan ik begrijpen als je te hard aankomt en het glad is maar vanaf die kant.
  Slapen…… Hij moest net stoppen en een bocht maken.
  Dronken….. Een goede verklaarbare reden.
  Wie koopt ook zo’n auto !!!!

 2. Beterschap voor de bestuurster. Nog een geluk dat ze langs de paal af is gevlogen. Enne..sigaretje gepakt onder het rijden misschien de oorzaak.

 3. Eerst goed kijken is ook een kunst.
  Auto kwam vanaf Leuken naar beneden, schanste op en over de rotonde en kwam aan de andere kant in het gras terecht. En geen “hij” maar een “zij”. Dronken ? is speculatief en wat is er mis met de auto ? Er rijden zoveel Hyundai’s.

 4. Beste Joost mag het weten, als je HEEL goed kijkt kwam de auto niet vanaf leuken. Want je ziet op een foto de bushalte namelijk.
  Dus hoe kun je met zo’n koekblik vanaf de stoplichten zo’n snelheid maken en dan de rotonde missen.

  Ik heb het vermoeden dat het familie van jou is Joost mag het Weten. Jullie zien het beide niet zo goed.

 5. Geen familie en ja ; weerter menneke, je hebt gelijk !
  Vreemd idd dat ze vanaf de randweg kwam, je zou andersom verwachten.

Comments are closed.