Foto’s – De brandweer mocht afgelopen nacht twee keer uitrukken voor een brandalarm op het voormalige KMS-terrein aan de Kazernelaan.

De eerste melding kwam omstreeks 2.00 uur binnen. De brandweer spoedde zich richting de Van Horne Kazerne. Het KMS-terrein wordt nog altijd bewaakt, zelfs met een bewapende militair. De brandweerlieden werden dan ook direct opgewacht door de bewaking om de brandweer in te lichten. Het bleek loos alarm te zijn en de brandweer mocht rechtsomkeert maken naar hun kazerne.

De brandweerlieden waren net op hun kazerne teruggekeerd toen omstreeks 2.25 uur wederom een brandalarm afging bij de voormalige KMS. Er volgde geen ‘ontalarmering’ en dus mochten de brandweerlieden weer terug naar de Kazernelaan. Eenmaal ter plaatse werd de bewaking aangesproken door de bevelvoerder van de brandweer. De brandmelder werd vervolgens gereset waarna de brandweer weer terug keerde naar de kazerne.