CWP heeft vandaag bekend gemaakt dat er kinder- entertainment aanwezig zal zijn bij de Kinderbraderie op 26 augustus. Dit jaar krijgt Weert de kabouters Mops & Totem op bezoek die voor extra gezelligheid zullen zorgen.

Vanuit het verre Diamantia komen Mops & Totem naar Weert met een missie! Mops & Totem willen iedereen om hulp vragen om de door hun meegebrachte schatkist te openen. In Diamantia heeft iedereen het geprobeerd, maar tevergeefs. Met de schatkist lopen Mops & Totem rond op zoek naar de juiste personen die sterk genoeg zijn. Maar is het wel de kracht van spieren die Mops & Totem zal helpen bij het openen van de schatkist?

Op woensdag 26 augustus wordt de inmiddels tot traditie verheven Kinderbraderie in Weert weer georganiseerd. In de Hoogstraat en op de Oelemarkt krijgen kleine ondernemers de mogelijkheid hun waren te verkopen. Vanaf 09:00 uur mogen kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van volwassenen, hun plaatsje bemachtigen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Op de Oelemarkt staat zoals elk jaar weer een springkussen. Extra speciaal is dat dit jaar het KPN Kinderplein op de Nieuwe Markt tegelijkertijd georganiseerd wordt. De laatste in de serie van zes Kinderpleinen biedt ook weer diverse grote en kleine springkussens op het plein.

De Kinderbraderie wordt georganiseerd door Centrum Weert Promotion. Al jaren staat de dag voor zowel kinderen als hun ouders bekend als een gezellige doorgaans zonovergoten dag en ieder jaar wordt het aantal bezoekers groter. Meer informatie over de activiteiten van Centrum Weert Promotion is te vinden op www.centrumweertpromotion.nl.