Motorrijder ernstig gewond

Foto’s – De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 17.35 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Noord in Weert.

Op een bedrijventerrein was een motorrijder door onbekende oorzaak onderuit gegaan. De motorrijder kwam ten val en raakte hierbij ernstig gewond. Omstanders boden direct eerste hulp en waarschuwde de hulpdiensten.

Al snel bleek dat de gezondheidssituatie zorgelijk was. Het slachtoffer had hoofdletsel opgelopen. De OvD-G en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis van Weert gebracht. De traumaheli landde op Voogdenstraat om in het ziekenhuis assistentie te bieden.

Het slachtoffer is met de traumaheli overgebracht naar het ziekenhuis van Nijmegen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Video Traumaheli via Youtube:
https://youtu.be/TAKLrgiiKiY