Ringbaan vandaag dicht

Komende weken vindt groot onderhoud plaats op de Ringbaan Noord in beide richtingen tussen de Turborotonde en het kruispunt met de Ringbaan Oost. Om overlast voor het wegverkeer zoveel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden in twee weekenden gefaseerd uitgevoerd.

De eerste fase betreft de rijrichting Nederweert-Weert. Vanaf vrijdag 28 augustus 13.00 uur (vandaag) tot en met maandag 31 augustus 6.00 uur, wordt deze rijrichting tussen de Ringbaan Oost en de Turborotonde voor al het verkeer volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Ringbaan Oost, Zuid en West en het kan voorkomen dat er op deze route kleine vertragingen optreden.

De tweede fase betreft de rijrichting Weert-Nederweert. Vanaf vrijdag 11 september 13.00 uur tot en met maandag 14 september 6.00 uur, wordt deze rijrichting tussen de Turborotonde en de Ringbaan Oost voor al het verkeer volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Ringbaan West, Zuid en Oost en het kan voorkomen dat er op deze route kleine vertragingen optreden.

In de tussenliggende periode is de Ringbaan Noord in beide richtingen normaal open voor verkeer.

Foto: Op de foto staat vanaf 19.00 uur, maar de werkzaamheden starten al om 13.00 uur