Ronde van Stramproy

Foto’s – Zaterdag werd in het centrum van Stramproy de jaarlijkse “Ronde van Stramproy” verreden.

De ronde werd georganiseerd door Toer- en Wielerclub Stramproy (TWC). Zij hadden een gevarieerd programma opgezet dat bestond uit enkele wielerwedstrijden onder auspiciën van de Nederlandse Wielersport Bond (NWB), het Open Kampioenschap van Stramproy en het Clubkampioenschap van TWC Stramproy. Na het succes van afgelopen jaren werd er wederom een spannende ploegentijdrit verreden waarbij collega wielerverenigingen uit de regio het onderling tegen elkaar opnamen.

De ronde trok aardig wat publiek, mede dankzij het aangename zomerweer. Daar waar de wielrenners door de straten fietsten hadden mensen zichzelf in een comfortabele tuinstoel gezet. Samen met een drankje erbij was het prima toeven.

Bekijk een sfeerimpressie.