Zoë-mèr carnaval Oele

Ben je niet op vakantie? Dan kun je komend weekend lekker los gaan op de Oelemarkt tijdens het ‘Zoë-mèr-carnaval’. De reden van het gekke tussendoortje? Zoë-mèr!

De ondernemers hebben zich samengepakt en organiseren vrijdag én zaterdag een te gek feestje voor de stappers. Op het uitgaansplein zal een podium staan waar diverse artiesten zullen optreden. Nadien kun je in jouw favoriete kroeg natuurlijk terecht voor een after-party.

Dus als je van gek houdt, dan kun je vrijdag op de Oelemarkt terecht vanaf 22.00 uur. Aldaar zal de band ‘Jet Set’ optreden waar nummer van vroeger en het heden worden gespeeld (check een voorproefje via: https://youtu.be/4ehmHVIHf1Q ).

Voor de zaterdag staan er diverse artiesten op het programma. Tussen 16.00 en 22.00 staan Fabrizio, Big Benny, Def Rhymz, K-Liber, Mark & Wilhelmien en Roel Broods op het podium.

poster_oelemarkt