Succes reddingsbrigade

Op 29 en 30 augustus werd in Noordwijk de NK Ocean2015 georganiseerd. Reddingbrigade Weert nam hier met verschillende deelnemers deel.

Onder een stralende zon werd er in verschillende leeftijdscategorieën gestreden over diverse onderdelen. Door de verraderlijke stroming in de Noordzee werden de zwemmers behoorlijk op de proef gesteld. De zwemmers van Reddingsbrigade Weert wisten diverse malen een top 10 plaats te noteren. Master Erwin Jansen had een superdag een behaalde een prachtige 3de plaats op het onderdeel Ski.

Een weekend later was het de beurt aan de aspiranten van RBW. Zij streden in Boxtel om de nationale titels. Op haar eerste buitenwaterwedstrijd gaf Dyonne Klomp haar visitekaartje af. Met 2 nationale titels op het onderdeel boardrace en run-swim-run en een keurige 4 plaats op de beachflags ging zij tevreden terug naar Weert.

De C-meisje Iris Bongers en Danique Klomp zetten ook keurige prestaties neer. In een sterk deelnemers veld wisten beide de A-finale te bereiken van de boardrace. Danique Klomp wist ook de A-finale te bereiken van de Beachflags en wist zich daardoor voor de 2x die dag te plaatsen in de top 10 van het zeer sterke deelnemersveld van 40 deelneemsters.