Foto’s – De politie is zaterdag op zondagnacht omstreeks 2.30 uur gealarmeerd voor een ongeval op de rotonde Maaspoort / Graafschap Hornelaan.

Ter plaatse was een man met zijn auto op een rotonde terecht gekomen. Het voorval deed zich voor nadat de man continu rondjes had gereden op de betreffende rotonde. De auto botste vervolgens met een vluchtheuvel en belandde daarna op de rotonde. Door de klap brak een wielas.

Een voorbijganger haalde de man uit de auto en pakte de autosleutel af. De man werd gekalmeerd en de hulpdiensten gewaarschuwd. De politie kwam ter plaatse en onderwierp de man aan een blaastest. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn en werd overgebracht naar het politiebureau.

De auto had vloeistoffen gelekt die op de rotonde terecht waren gekomen. Nadat de auto was afgesleept door een berger kwam de Reinigingsdienst Weert ter plaatse om de rotonde schoon te maken.

13 REACTIES

 1. Gelukkig geen dodelijk slachtoffer gevallen. Voorkomt ook weer een strafrechtelijk onderzoek met uiteindelijke uitspraak; taakstraf

 2. Dat word een duur biertje,wacht maar als hij de rekening krijgt gepresenteerd .Had ie beter een taxi kunnen pakken . Rijbewijs afnemen , voorgoed .

 3. Dit is de samenleving in Nederland, de politiek die WIJ kiezen.

  Betreffende bestuurder was van Poolse afkomst. Dronken en wel heeft hij zijn eigen leven maar ook van andere op het spel gezet. Dat wij gastarbeiders en migranten naar ons land halen kan ik begrijpen. Dit is wellicht economische nodig en ook humaniteer. Maar als een gastarbeider of migrant zich niet aan onze normen en waarden kan houden, wetten en regels dan moeten WIJ als maatschappij zeggen: sorry maar u bent niet meer welkom in Nederland.

  Voor gastarbeiders zou men moeten werken met arbeidsvergunningen voor een bepaalde periode.
  Migranten zouden telkens voor 6 maanden asiel kunnen krijgen. Daarna kijken of het veilig is of dat er betere opvang mogelijkheden zijn in hun eigen land.

  Succes mede stadsgenoten.

 4. Ik ben 67 jaar en voor het eerst blij dat ik niet 30 jaar jonger ben. Altijd blij geweest dat ik in Nederland woonde maar in dit tempo is er over 30 jaar geen Nederland meer maar een Islamitische staat. Die 1000 worden er na toestemming voor gezinshereniging al snel 3000. Zoek je als Weertenaar een sociale huurwoning dan graag inschrijven voor je geboren bent want reken maar op een wachttijd van minimaal 20 jaar (kijk naar Purmerend). Als de politiek lef had zouden ze nu overal een referendum moeten houden met betrekking tot dit probleem en op voorhand zeggen dat de politiek zich conformeert aan de uitslag daarvan.

 5. Wikuso, je reageert op een fout artikel. Maar ik moet je helaas gelijk geven. Wat er nu in komt gaat helaas nooit meer weg, is niet erg als ze tolerant zijn, maar het zijn die van het ware geloof dus niet.

 6. Tja dat heb je met 67-jarigen, die hebben geen verstand van computers maar willen zich wel graag overal mee bemoeien. Dat terwijl ze niet werken en leven van een uitkering van de staat.

  Vooroordelen: ik lees ze de laatste dagen veel hier op WdG.
  Of het nu gaat om dronken Polen of terroristische vluchtelingen. We hebben allemaal onze vooroordelen.

  Maar linksom of rechtsom: Veel buitenlandse problemen worden uiteindelijk ONS probleem gemaakt en daar mogen wij de politiek, onze Volksvertegenwoordigers voor danken!

  Overigens waren mijn eerste regels sarcastisch bedoeld maar dat hadden jullie wel gedacht natuurlijk.

 7. Neen Weerternaren zijn van de blauwe knoop en zijn nooit bezopen . Zeker nooit op de Oelemarkt geweest waar heel inlanders lallend en zwalkend over straat rollen . Alcohol drinken behoort tot de normen en waarden in deze streek , Carnaval is het voorbeeld hiervan en daar blijft het niet bij één glaasje .

Comments are closed.