Caelers gaat voor goud

Foto’s – Het GaanvoorGoud sportteam wordt groter. Wederom een nieuwe sporter die kan rekenen op de ondersteuning van de stichting GaanvoorGoud.

Per vandaag ondersteunt de stichting namelijk Triatlete Maaike Caelers. Ondanks dat Maaike een NOC*NSF status heeft, past zij goed bij de stichting, aldus het bestuur. Maaike zal niet alleen als sporter verbonden zijn met de stichting maar ook als voorbeeld en als ambassadeur. Op dit moment werkt de regerend Nederlands Kampioene Triatlon hard aan een kwalificatie voor de Olympische Spelen volgend jaar in Rio. Een spannende en intensieve periode waarbij alle ondersteuning welkom is.

De stichting heeft al kunnen helpen door te bemiddelen bij zwembad de IJzerenman, waar Maaike tijdens haar verblijf thuis in Weert in de zomerperiode ongestoord kon trainen. Symbolisch werd dan ook vandaag bij de IJzerenman de overeenkomst tussen Maaike en het bestuur getekend. Nader kennismaken met Maaike, kijk op onze site; www.gaanvoorgoud.nl/onze-sporters/

Net als de andere GaanvoorGoud sporters Aito en Lois zal ook Maaike door de (facilitaire) sponsors worden ondersteund en waar mogelijk meewerken om mooie tegenprestaties te organiseren voor sponsors. Meer weten; www.gaanvoorgoud.nl