De politie heeft donderdag een hennepstekkerij ontdekt in Stramproy.

De ruimte met kleine hennepplantjes werd aangetroffen in een pand aan de Prinses Marijkestraat. In totaal stonden er maar liefst 12.306 hennepstekjes, zo meldt de politie via Facebook.

Er is één verdachte aangehouden. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

12 REACTIES

 1. Weert in het groen maar helaas het verkeerde groen voor deze tuinman, nee tonnen uitgeven van je burgers aan een verkiezing is dat niet crimineel? Schijnbaar niet want die boeven lopen nog altijd vrij rond en zorger er ook nog voor dat het steeds groener wordt in weert.

 2. Hoe is dit nieuws? De coffeeshops zullen toch iets om te verkopen moeten hebben. Daarnaast staan er 3 nieuwe kwekerijen op voor elke die omvalt.

 3. Het is dan toch nog groen groener kan niet, op 17-7-2015 millieu Bodem verontreinigt: lever aan Millieu klacht schriftelijk in gediend met foto’s: Gemeente Weert/ Wonen Limburg is de verhuurder van het pand, nog de Gemeente Weert / Wonen Limburg onderneemt geen actie van de +- 12 a 16 vierkante mtr, kennelijk is dit goed bevonden, is het te weinig mtr,gezien de wet milieu is hier niet van toe passing ??
  wordt Weert hier door afgekalft.

 4. +/- 1973: SUBWAY inne “Schoolstraat”, in un kelderke van un wuuening. Nao pakweg twiee joar verhoesj nao de kepel op Fatima. Dao heb ig mieen ieertse laaif optreeje mooge meijmaake: LIVING BLUES. Grandioos. EN hasjbrokkele EN zoeepe EN leegtsjoow (met zeijpsop)
  PS: Laotj gaon, laotj gaon.

 5. @iche
  Kan zooemer zeen daejje wat jonger zeetj as ig. Mer ig heb in diees “jongeren ontmoetings plaatsen” hieel vul gelieerdj kwa meziek. EN hasjbrokkele. Zieeker hejjae nog noeets gehueerdj vsn LIVING BLUES of CUBY AND THE BLIZZARDS of SHOCKING BLUE enz. De leste heb ig laaif mooge meijmaake in “OpenluchtTheater De Lichtenberg” as lieerling van ut “Bischopplijk College”.
  Jaomer genog kan ig dao in ut argief niks oeever trukveenge.

Comments are closed.