Tankauto vast in Budel

Budel – Foto’s – Maandag omstreeks 15.00 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een kleine aanrijding op de Keizer Ottostraat in Budel.

Een vrachtwagenchauffeur van een tankauto was tijdens het rijden in een verwarde toestand terecht gekomen, waarschijnlijk door een te lage suikerspiegel. Hij kwam vervolgens met zijn combinatie midden in het centrum terecht in een zeer smalle straat waar geen vrachtauto door kon. De chauffeur moest overigens heel ergens anders in het dorp zijn.

Bij het manoeuvreren in het centrum schampte de chauffeur een verkeersbord en kwam vast te zitten in een bocht. Ambulancemedewerkers hebben de man medisch onderzocht. D chauffeur was goed aanspreekbaar maar maakte een verwarde indruk.

De politie heeft verslag opgemaakt, en het verkeersbord wordt zo spoedig mogelijk terug gezet. Een auto die geraakt werd door het vallende verkeersbord was nauwelijks beschadigd geraakt. De combinatie was overigens weer snel terug op weg. Gelukkig bleef het dus bij materiële schade.

Foto: Foto Hammie