Sportmarathon

Sportschool Primal Performance te Weert organiseert 12 en 13 december 2015 een 24 uurs sportmarathon voor het goede doel. Hiermee wordt geld opgehaald voor Stichting Fitkids.

Van zaterdagmiddag 12 uur tot zondagmiddag 12 uur zal dit jaar voor de eerste keer bij sportschool Primal Performace te Weert een 24uurs sportmarathon plaatsvinden. Alle opbrengsten zullen ten goede komen aan stichting

Fitkids
Fitkids is een fitness- en oefenprogramma opgezet door Stichting Fitkids voor kinderen van zes tot achttien jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. De kinderen trainen en bewegen gedurende een half jaar tot een jaar onder begeleiding van een (kinder)fysiotherapeut.

Op deze dag zullen een drietal groepen van zes sporters gedurende 24 uur sporten voor het goede doel. Vanaf zaterdag 12 uur voeren zij ieder uur een WOD (workout of the day) uit, bestaande uit drie verschillende oefeningen die ieder uur wisselen. Ieder uur dienen zij ten minste 500 herhalingen te behalen en mogen zij gedurende deze 24 uur de sportschool niet verlaten. Het belooft dus een zware dag te worden, waarbij de sporters de nodige aanmoediging kunnen gebruiken.

Door middel van het kleine entreebedrag € 1,- hopen de sporters zoveel mogelijk toeschouwers te mogen begroeten, om een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor Fitkids, daarnaast is men nog steeds op zoek naar sponsoren om nog meer voor Fitkids te kunnen betekenen.

Het evenement vindt plaats bij sportschool Primal Performance aan de Molendveldstraat 153 te Weert en start op zaterdag 12 december om 12 uur en eindigt zondag 13 december om 12 uur.