Stomme streken gezocht

Op maandag 1 februari 2016 organiseert de Lambieck Knoup Weert voor de 37ste keer de “Gouwe Lambieck Aovundj”. Deze avond zal plaatsvinden in Buurtcentrum Moesel.

Zoals ieder jaar, zullen ook dit jaar op deze avond weer de Gouden, Zilveren en Bronzen Lambieck uitgereikt worden aan de 3 “stomste streken” van de regio Weert. Hiervoor is de Lambieck Knoup op zoek naar ludieke voorvallen. Het gaat om situaties die serieus begonnen zijn, maar een ludiek einde kenden en waar geen opzet in het spel was. En, het moet wel in 2015 gebeurd zijn.

Hebn je zo’n verhaal gehoord, of heb je zelf een ludieke situatie meegemaakt? Schrijf het op en stuur het in naar de Lambieck Knoup. Dit kan per e-mail naar: [email protected]

Je kan het verhaal vanaf 15 oktober 2015 ook deponeren in de speciale Knoup brievenbussen bij Café de Gruyter aan de Korenmarkt, Café De Harmonie aan de Muntpromenade, Café Jonas aan de Beemdenstraat of Café De Tramhalte aan de Maasstraat.

De verhalen dienen schriftelijk ingediend te worden, met duidelijke vermelding van naam en adres van de betrokkene, alsmede van de indiener van de nominatie. Insturen kan tot en met woensdag 16 december 2015. Natuurlijk ben je op 1 februari 2016 meer dan welkom op de Lambieckavond om te zien wie er met de Gouden Lambieck vandoor gaat!