Dorp op de Planken Junior

Foto’s/video – Fanfare St. Jan uit Tungelroy organiseerde afgelopen weekend een speciaal concert. Dit concert stond volledig in het teken van de jeugd onder de noemer Dorp op de Planken Junior.

het concert bood een podium voor de jeugd waarbij muziek maken voorop stond, in welke vorm dan ook. Zo nam de gehele basisschool van Tungelroy deel aan dit bijzondere evenement, van groep 1 tot en met groep 8. Daarnaast bestond er een samenwerkingsverband tussen de jeugdfanfare van Tungelroy, Ell en Stramproy. Dit jeugdorkest, kortweg Tung-Ell-Rooj genoemd bracht diverse nummers tijdens DOP-junior ten gehore. Ook de leden van de percussiegroep van Fanfare St. Jan, Fanfare St. Jan zelf en enkele jeugdige solisten waaronder The Big Seven betraden het podium.

Bekijk een sfeerimpressie.

Video via Youtube:
https://youtu.be/UChiuoZy_SI