Zaterdag omstreeks 2.30 uur kreeg de politie een melding binnen dat er iemand in een café op de Oelemarkt met een glas in het gezicht was geslagen, zo meldt de politie via Facebook.

Ter plaatse bleek dat iemand zonder reden een glas tegen het hoofd van een cafébezoeker had gegooid. De man raakte lichtgewond, maar het had volgens de politie veel erger kunnen aflopen. Getuigen wisten een goed signalement van de twee verdachten te geven. De politie ging op zoek naar hen en wist ze korte tijd na het incident aan te houden.

De twee verdachten zijn aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Ze zijn overgebracht naar het cellencomplex in Roermond. Justitie zal zich verder over de zaak buigen. Het slachtoffer is voor controle naar de eerste hulp gegaan. Hij mocht daarna het ziekenhuis weer snel verlaten.

2 REACTIES

Comments are closed.