Harmonie zoekt oud-leden

Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid bestaat dit jaar 70 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met tal van activiteiten. Zo maakte de harmonie eerder dit jaar een concertreis naar het Franse Rennes en vond in september een grandioos muziekweekend plaats met Music meets Franciscus, Wir sind Spitze en het inmiddels traditionele Mantelzorgconcert. Het jubileumjaar wordt in december afgesloten met een feestelijk reünieconcert.

Reünieconcert op 13 december
Het reünieconcert zal op zondag 13 december plaatsvinden in Buurtcentrum Moesel, gelegen aan de Christinelaan 25 in Weert. Om 12:00 uur gaat de zaal open en om 12:30 uur begint het programma. De entree is gratis en alle belangstellenden zijn van harte welkom. Deze activiteit begint met een lunch. Vervolgens zullen het jeugd- en opleidingsorkest, de slagwerkgroep en het groot harmonieorkest een optreden verzorgen. Tussendoor zal er volop gelegenheid zijn om herinneringen op te halen.

Op zoek naar oud-leden
Ter gelegenheid van haar jubileum is de harmonie op zoek naar oud-leden die het reünieconcert willen bezoeken of zelfs mee willen spelen op deze middag. Oud-leden kunnen via de harmonie een instrument lenen en vanaf 3 november deelnemen aan de repetities. Ook is de organisatie op zoek naar foto’s, filmpjes en anekdotes ‘uit de oude doos’. Via [email protected] kan er contact worden opgenomen met de harmonie.