Het is voor de kinderen weer bijna herfstvakantie en zoals gebruikelijk is er dan ook een HerfstVakantiePas, samengesteld door het team van de VakantiePas Weert, onderdeel van stichting Punt Welzijn.

De basisschoolkids in Weert e.o. hoeven zich geen minuut te vervelen, want de HerfstVakantiePas 2015 staat weer boordevol interessante, spannende, creatieve en ontspannende activiteiten. Onder andere is McDonald’s in Nederweert/Weert the place to be. Je kunt hier worden geschminkt, een rondleiding in de keuken krijgen of Ronald McDonald komt bij je aan tafel als je zit te eten. Ook is er een nieuwe activiteit genaamd Kinderpraktijk Uit de knoop. Waar jij een piekerdoosje kunt maken. Aan het einde van deze activiteit voel jij je dan weer helemaal fris.

Er zijn nog vele andere leuke maar zeker ook leerzame activiteiten, zoals Reptielenhuis De Aarde in Breda waar je de dieren mag aaien en sommige zelfs mag vasthouden. Ook kun je bij Spark Tech Lab Weert terecht voor leuke techniek workshops. Uiteraard kun je ook naar het vernieuwde Continium Discovery Center in Kerkrade gaan om zelf te experimenteren met wetenschap en te ontdekken hoe de wereld in elkaar zit. Dus wees er snel bij en schrijf je in voor een of meerdere leuke activiteiten.

De HerfstVakantiePas 2015 geldt van zaterdag 24 oktober t/m zondag 1 november en wordt op de basisscholen door de leerkrachten aan hun leerlingen uitgedeeld. Van maandag 19 t/m woensdag 21 oktober kunnen de kinderen zich opgeven voor de activiteiten waar ze graag naartoe willen.

Voor informatie of vragen/tips/opmerkingen kun je mailen naar: [email protected]