Weerts tintje korenfestival

De Limburgse koordagen staan weer voor de deur! Van 9 t/m 11 oktober 2015 zal dit korenfestival plaatsvinden in TheaterHotel de Oranjerie in Roermond.

Een weekend vol concerten voor en door koren en koorliefhebbers. Om te beginnen een feestelijk openingsconcert op vrijdag 9 oktober om 20:00 uur. Dit openingsconcert zal bestaan uit optredens van o.a. jongerenkoor Equal Voices uit Weert en jongerenkoor Cantarella uit Swartbroek onder leiding van Rita Scheffers. Een koor vol enthousiastelingen die na maanden repeteren staan te popelen om aan dit concert deel te nemen. Samen met mannenkoor Mastreechter Staar uit Maastricht openen zij niet alleen de Limburgse Koordagen, maar ook het gehele koorzangseizoen van 2015/2016.

Kaarten voor dit openingsconcert op vrijdag 9 oktober zijn verkrijgbaar via http://bit.ly/1KyVTBX en kosten €7,50 per stuk. Wil je op de hoogte blijven van de Equal Voices volg hen op FB via https://www.facebook.com/Equal-Voices-461930997305115/timeline/