Start seizoen Vêrkusköp

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat de Vêrkusköp de aftrap gaven voor de viering van een knallend jublieumseizoen ter gelegenheid van het 5 x 11 jarig bestaan. Men kijkt terug op een fantastisch seizoen met als hoogtepunt een geweldig jublieumweekend. De start van het nieuwe seizoen staat inmiddels weer voor de deur; een mooi moment om samen nog eens terug te kijken naar het afgelopen seizoen en samen vooruit te kijken.

De opening zal plaatsvinden op zaterdag 14 november in MFA Keenter Hart. Om 19.00 uur wordt gestart met de traditionele Heilige Mis in de Sint-Josephkerk. Na afloop van de Heilige Mis wordt het nieuwe seizoen, onder het genot van een kopje koffie en een lekker stuk vlaai, rond de klok van 20.30 uur de officieel geopend in MFA Keenter Hart.

Aansluitend aan de officiële opening barst er een gezellige feestavond los waarbij THE DEEJAYS zullen zorgen voor de muzikale omlijsting. Gedurende de avond wordt er uiteraard ook gedacht aan de inwendige mens waarbij er lekkere hapjes worden verzorgd door VV de Vêrkusköp.

De Vêrkusköp hopen jullie allemaal te zien om gezamenlijk het startsein te kunnen geven voor wederom een onvergetelijk vastelaovundjseizoen!

poster_verkuskop