Dinsdag heeft omstreeks 16:15 uur een aanrijding plaatsgevonden op de rotonde bij de Ringbaan-West met de Suffolkweg-Zuid in Weert.

Een van de betrokken partijen heeft de plaats van het ongeval verlaten, zo meldt de politie Weert via Facebook. Het voertuig wat betrokken was en na de aanrijding is weggereden betreft een rode BMW 5 serie. Opvallend was dat het een voertuig met een zwart dak was (cabriolet uitvoering).

De politie komt graag in contact met getuigen van deze aanrijding namelijk de bestuurder van de rode BMW en een getuige die in een zilverkleurige Opel station reed ten tijde van het ongeval. De politie verzoekt contact op te nemen via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer: 2015190923.

6 REACTIES

  1. Rode BMW 5 serie en dan nog in een cabrio uitvoering !!!!!
    Rode 5 serie’s zijn al vrij zeldzaam maar een cabrio uitvoering, die heb ik nog nooit gezien. Wellicht dat meneer de agent eens ff in de database van het RDW moet snuffelen.

  2. Een 5 serie bestaat alleen als prototype. Tenzij het toevallig custom made is, maar dan is de auto te waardevol om weg te rijden.

    Ik denk eerder dat het een oudere 3 serie cabrio was of een 5 serie met canvas aangebracht op het dak.

  3. Of een vijf serie met Panorama dak. In het artikel wordt gepraat over “zwart dak”, waar misschien de verkeerde conclusie aan is gehangen dat het een cabrio zou zijn?

Comments are closed.