Prijzenslag Ladies Night

Foto’s – Ook in winkelstraat de Beekstraat heeft men de smaak van samenwerken te pakken gekregen. Op een doodnormale woensdag werden de bezoekers van Ladies Night in de Gotcha! Cinema getrakteerd op een prijzenslag.

Op initiatief van de jonge Weerter onderneemsters Stephanie Dentener (Piece Of Me sjaals) en Lorraine Bors (Beauty and the Bag) werd er een modeshow georganiseerd en werd de volle bioscoopzaal getrakteerd op leuke prijzen. De ondernemers in de Beekstraat hadden gezorgd voor leuke prijzen zoals cadeaubonnen. Daarbij kregen alle dames een goodie bag met producten van de samenwerkende ondernemers mee naar huis.

Daarbij kwam er nog een leuk nieuwtje naar buiten en werd bekend dat Lorraine Bors met haar winkel gaat verhuizen van de Maaspoort naar het oude pand van groenten- en fruithandel Piwi in de Beekstraat. Ze zal het pand in de toekomst delen met een andere onderneemster.

Zo werd een ‘normale’ woensdagavond in de binnenstad van Weert een verrassend gezellige avond, mede dankzij de samenwerking tussen de ondernemers.