Thank God it’s Wednesday

Op 14 oktober aanstaande zal er weer een nieuwe editie plaats vinden van Thank God it’s Wednesday. De aanvang is 20.30 en de entree is gratis.

Op initiatief van het Muziekcollectief Nederweert Live in samenwerking met Muziekcentrum de Bosuil zullen wederom twee jonge bands de mogelijkheid hebben om podium ervaring op te doen in een kleine, professionele setting. Voor deze editie staan Raised by Wolves & Never Mind op het programma.

Raised by Wolves bestaat momenteel twee jaar, hun eerste optreden was tijdens Van Horne Pop 2014. Na dit optreden zijn ze flink aan de slag gegaan hun performance te verbeteren en meer ervaring op te doen. Dit resulteerde in 2015 in het winnen van Van Horne Pop. Met een voorliefde voor Arctic Monkeys, Foo Fighers en andere punk- en indie rock bands gaan ze dit jaar laten zien wat ze allemaal in huis hebben.

Never Mind bestaat ongeveer 2,5 jaar. Ook zij hebben al enige ervaring opgedaan tijdens Van Horne Pop. Never Mind is een brede coverband die zowel rock covers spelen als de wat softere nummers.

www.debosuil.nl