Weert Swingt

Video – Op 6 november zal het jaarlijkse WeertSwingt weer plaatsvinden in de binnenstad van Weert. Net als de voorgaande jaren doen er weer een groot aantal ondernemers mee aan het swingende concept wat inmiddels een jaarlijkse traditie is.

Het programma vind ook dit jaar weer plaats in zeer verschillende vormen van horeca ondernemingen. Het programma begint meestal bij de deelnemende van brasseriën en restaurants, waarna het vervolg plaatsvindt in de verschillende cafés.

Ieder jaar is de organisatie verrast door de creatieve invullingen van de ondernemers die jaarlijks meedoen aan het succesvolle evenement op de eerste vrijdag van november. Het programma is hierdoor ook heel diverse en de optredens passen goed bij de betreffende ondernemers aangezien zij zelf voor de invulling van hun eigen avond zorgen.

‘Deelnemende restaurants zijn al vaak in een vroeg stadium volgeboekt, dus zorg dat je tijdig reserveert om de avond volledig mee te kunnen maken. Niet ieder restaurant zit vooraf volgeboekt, dus neem ook tijdens de avond gewoon een kijkje bij de diverse gelegenheden’, aldus de organisatie. Maak er samen met iedereen een swingende avond van en we zien iedereen graag in de stad tijdens de avond van WeertSwingt op 6 november aanstaande.

Meer informatie over deelnemende ondernemers en de optredens zijn te vinden op de website www.weertswingt.nl. Hierop is tevens ook een filmpje te zien van de editie van vorig jaar.

Video via Youtube:
https://youtu.be/QRweTmJX5oQ