Op 17 november a.s. neemt Sinterklaas weer zijn intrek in het statige ‘Huis van Nicolaas’ aan de Markt 7 te Weert.

Het Jacob van Hornemuseum is dan omgetoverd in een comfortabel verblijf, waar de Sint wordt verwend door zijn Pieten, zodat hij in alle rust de honderden kinderen kan ontvangen die het huis jaarlijks bezoeken. De Sint verblijft in het huis tot en met vrijdag 4 december a.s. Scholen kunnen er op afspraak terecht in de ochtend, terwijl het publiek er s’middags welkom is.

Zou je het leuk vinden om te helpen in het Huis van Nicolaas en ben je OUDER dan 16 jaar? Kun je op je handen lopen, ben je creatief, houd je van aanpakken…? Vind je het leuk én ben je beschikbaar, neem dan contact op via de site van de Sint onder Vrijwilligers. Welkom! www.huisvannicolaas.nl

https://www.facebook.com/HuisVanNicolaas

12141494_880667008690190_7265220949601713852_n

4 REACTIES

  1. Echte zwarte Pieten zijn helaas uit de handel gehaald. Zij worden nu alleen nog gebruikt of misbruikt om naar elkaar toe te schuiven
    om gefrusteerde nazaten van donkergekleurde arbeiders uit een lang geleden historisch verondersteld slaventijdperk en “spijker op laagwater” zoekers tevreden te stellen in een onzinnige zoektocht naar vrijheid en welvaart die ze al decennia genieten.

Comments are closed.