Man uit Stramproy gewond

Beringe – Een 27-jarige automobilist uit Egchel is vrijdagochtend rond 06.30 uur ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Noordervaart. Door nog onbekende oorzaak ontstond er een botsing tussen het slachtoffer – die vanuit een zijweg kwam – en een 28-jarige automobilist uit Stramproy die over de Noordervaart reed.

Het ernstig gewonde slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht, de bestuurder uit Stramproy liep lichter letsel op maar moest ook worden behandeld in het ziekenhuis. Ten gevolge van de botsing kwamen diverse onderdelen van de auto van de man uit Egchel in een langs de weg gelegen kanaal terecht. Er werden enkele duikers ingezet om deze onderdelen boven water te krijgen. De weg werd enige tijd afgezet voor technische onderzoek.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de oorzaak van dit verkeersongeval. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.